Polijsten

Het polijsten van een auto is een zeer nauwkeurig werk, daarom trekken wij bij Sweegers Car Care de tijd uit voor uw auto. 
Door het te polijsten van een auto halen we het bovenste laagje van de lak weg waardoor alle kleine krasjes uit de lak verdwijnen en de auto weer als nieuw oogt!
Hiermee verwijderen we de krasjes die in de lak van de zitten, met uitzondering van krassen die door de blanke lak heen zijn gegaan!


Kijk hieronder voor alle pakketen die Sweegers Car Care aanbied om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien

Prijzen zijn gebaseerd op hatchbacks/kleine sedan , middenklasse, SUV’s, grotere modellen of bedrijfsauto’s is de prijs in overleg

Pakket ReNew: Allereerst wordt de Auto volledig gereinigd van buiten, Twee staps gepolijst, hiermee worden zo wel de lichte krassen verwijderd maar ook de diepere, Dieze worden bijvoorbeeld veroorzaakt door takjes, metalen delen aan kleding of bijvoorbeeld sieraden.
Bij het pakket ReNew: zit standaard na het polijsten een waxbeurt.

Prijs op aanvraag

Pakket Showroom: Allereerst wordt de Auto volledig gereinigd van buiten, Drie Staps gepolijst, bij dit pakket worden bijna 70% tot 85% van alle inperfecties van de lak verwijderd
na het polijsten brengen wij ter bescherming een wax aan ter bescherming voor de verse laag lak!

Prijs op aanvraag

Extra! Sweegers Car Care kan ook ceramic coatings aanbrengen, deze is stukken harder, krasvaster, duurzamer en al het vuil kan niet in de lak trekken. deze coating blijft wel 2 tot 3 jaar op de blijft auto zitten!

Prijs op aanvraag


Op locatie

Wij kunnen ook op locatie werken! het enige wat nodig is:
Een stroomaansluiting en een watervoorziening